• CONCEPT TEAMINDELING SEIZOEN 20-21

 • Tilburg, 19-6-2020

   

  Beste spelers (en ouders) van High Five,

  Hieronder vinden jullie de teamindeling CONCEPT voor de (competitie) teams voor het seizoen 2020 / 2021. Zoals het woord concept al aangeeft is het een voorlopige indeling, die mogelijkerwijs nog op details kan wijzigen bij de start van het nieuwe basketball seizoen 20/21 (na de zomervakantie).

  We streven natuurlijk om zo volledig mogelijk te zijn en iedereen in te delen bij een geschikt team gelet op niveau en speelplezier. Mocht je nu niet vermeld zijn in een team, er onterecht wel op staan (omdat je je afgemeld hebt), volgens jou in een verkeerd team bent ingedeeld of vragen hebben over de indeling, neem dan contact op met: tc@highfivetilburg.nl

  Aandachtspunten

  We willen je vragen om even goed te controleren op onderstaande punten (of dit correct / duidelijk is).

  • REC = speler staat niet aangemeld als competitie spelend en alleen als recreatief (trainend)
  • Staat er dus geen REC vermeld achter je naam dan word je als competitie spelend lid aangemeld voor volgend seizoen
  • DISP = voor de speler is bij de bond dispensatie aangevraagd (en verleend) om een jongere leeftijdscategorie mee te doen.  
  • BANK = speler staat ook ingedeeld om (eventueel) wedstrijden te spelen bij een 2e team. 1e team waar je vermeld staat gaat echter altijd voor, tenzij door de TC hierover specifieke afspraken met je gemaakt zijn.
  • Geboortejaar = per leeftijdscategorie staat het geboortejaar aangegeven. Controleer of je  niet bij een te jonge leeftijdsgroep staat ingedeeld.
  • Sta je niet bij een team ingedeeld? Dan sta je niet geregistreerd in onze ledenadministratie. Neem dan per direct contact op met de TC: tc@highfivetilburg.nl 
  • De u8 groep (2013 en jonger) is niet vermeld bij deze concept teamindeling, zij blijven recreatief op de zaterdagochtend basketballen (er is helaas geen u8 competitie)
  • Aangegeven competitie niveau is waarop het team is ingeschreven voor de start van de competitie. Voor regionaal spelende teams geldt dat na de kerstvakantie er nieuwe poule indelingen worden gemaakt (1e tm 4e klasse) naar aanleiding van de resultaten.

  Trainingsrooster en trainersindeling

  De verwachting is dat medio juli het definitieve trainingsrooster gereed is om te delen. We dienen eerst de bevestiging van de gemeente te ontvangen inzake aangevraagde zaaluren, waarna we het trainingsschema kunnen kunnen gaan bepalen i.c.m. beschikbaarheid van onze trainers.

  Je krijgt ook nog een e-mail met de teamindeling op het bij ons bekende e-mail adres. Heb je deze over 2 weken nog niet ontvangen? Dan adviseren we je even contact te leggen met ledenadministratie@highfivetilburg.nl ,want dan hebben we niet jouw juiste e-mail adres in het ledenbestand. 

  Klik hier om de teamindeling te downloaden.

  Met vriendelijke groet,

  Technische Commissie High Five