• Takenschema bij wedstrijden

  Onderaan deze pagina vind je per week een overzicht van uitwedstrijden, thuiswedstrijden en zaaldiensten (scheidsrechter, tafelen en zaalwacht). Als team ben je verantwoordelijk dat je er bent! Als je niet kunt, dan moet je zelf vervanging regelen. Geef een vervanging uiterlijk 3 dagen van te voren door aan de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretaris@highfivetilburg.nl

  Het volledige wedstrijdschema voor jouw team vind je bij je eigen team op de website of in de Sportlink app (basketball.nl).

  Tafelen

  We werken met het digitale wedstrijdformulier via Sportlink. Aan het begin van het seizoen worden er informatieavonden gehouden over dit onderwerp, waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe het programma werkt (houd aan het begin van het seizoen de website of sociale media in de gaten).

  Training gemist en toch geïnteresseerd?

  In dit filmpje wordt het allemaal stap voor stap uitgelegd. Daarnaast kun je hier een uitgebreide handleiding vinden. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon eens met iemand meekijken tijdens het tafelen.

  Wedstrijden en teamtaken eerste seizoenshelft 2020 - 2021

  In augustus 2020  zullen hieronder schema's worden gepubliceerd, waarin per weeknummer de wedstrijden en teamtaken van de eerste helft van de competitie staan vermeld. De schema's zijn onder voorbehoud. Omdat soms nog op het laatste moment wijzigingen plaatsvinden is het belangrijk om als team het overzicht wekelijks te checken.

  Mocht je vragen hebben, dat kan via de wedstrijdsecretaris.

   

   

   


  *
  - Geel gearceerd zijn taken voor spelers van ander team, dus niet bij hun eigen wedstrijd;
  - Oranje gearceerd zijn wedstrijden waar wijzigingen zijn,
  - Roze gearceerd zijn wedstrijden waar scheidsrechters moeten fluiten als hun eigen team niet thuis speelt.
  - Blauw gearceerd zijn thuiswedstrijden op zondag
  - Groen gearceerd zijn wedstrijden die verplaatst zijn
  - Rood gearceerd zijn wedstrijden die nog ingepland moeten worden